Het gezicht achter pianogemak

over Cas Mak
Lees meer

Hallo, mijn naam is Cas Mak

Al sinds lange tijd bespeel ik met veel plezier en passie de piano. Na enig zoekwerk ontstond dan ook het idee hier wat in het dagelijks leven mee te doen. Ik ben daarom gestart met de opleiding tot Pianotechnicus. In juni 2009 heb ik met succes de driejarige opleiding afgerond tot pianostemmer.

In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan en heb ik met veel plezier mijn vak uitgeoefend. Inmiddels ben ik mijn eigen bedrijf gestart en doe dit met enorm veel enthousiasme en passie.

Ik hoop dan ook van harte dat ik wat voor u kan betekenen en zo muziek in uw leven kan brengen.

Vakman met een oude ziel

Voor ‘Pianoman’ Cas Mak was de piano altijd al zijn passie en na vele omzwervingen vond hij de mooiste baan die er bestaat: mensen in staat stellen de muziek weer zelf optimaal te beleven aan hun eigen instrument.
 

Recensies

Wij kennen Cas al een heel aantal jaar en zijn erg tevreden over hem. Cas komt bij ons elk jaar de pianostemmen. Erg fijn dat hij dit zelf bij houdt wanneer het weer nodig is. Cas komt betrouwbaar en enthousiast over. Daarnaast een half jaar bij hem op pianoles gezeten. Fijne docent met veel geduld.
Janneke

Putten

Cas Mak heeft zijn zaak goed voor elkaar. Hij weet als geen ander het beste voor zijn klanten voor elkaar te krijgen. Bij hem is dat een soort sport geworden en zijn plezier en passie straalt van hem af. Ik heb ervaren dat hij een piano die vaak ontstemd was stabiel te krijgen met een goed hulpmiddel voor de vochtregulatie en een moeilijk speelbare vleugel technisch tot een juweel om te toveren. Bij de heer Mak wordt bovendien je eigen piano passie weer helemaal gevoed doordat hij aanvoelt wat muziek met mensen kan doen.
Willem

Zwolle

Cas is een gedreven pianostemmer! Hij is geen doorsnee pianostemmer van stemmen en klaar. Nee, hij geeft eerlijk aan als een piano eigenlijk niet meer te stemmen is. Of dat de stemming nog goed is en de piano dus niet gestemd hoeft te worden. Hij geeft altijd vrijblijvend advies om je piano in zo goed mogelijke staat te krijgen én te houden. Maar hij laat de keuze bij mij als klant om eventueel de piano te reviseren. Bedankt Cas!
Jonathan

Nunspeet