piano MAKelaar

tussen verkoper en koper

Wil je je piano’s verkopen? Laat hem op deze pagina plaatsen en ik help je piano te verkopen.

Bekijk aanbod

Ik wil van mijn piano af

Wil je van je piano of vleugel af? Staat hij in de weg of niemand speelt er meer op? En hij is nog in goede staat?

Ik help je graag om je piano te verkopen. Samen bekijken wat de huidige staat van je piano of vleugel. Als tussenpersoon zorg ik voor de onderhandeling met de koper en het transport.

Ik wil een piano kopen

Wil je een piano of een vleugel kopen? Ben je opzoek naar een piano voor een zacht prijsje?

Ik bied hieronder piano’s aan van particulieren. Ik bied alleen piano’s aan waar ik zelf achter sta, dus ze zijn in goede staat. Als tussenpersoon zorg ik voor het contact met de verkoper en het transport.

    Recensies

    Na enige tijd op zoek te zijn geweest hebben wij in 2017 een prachtige piano bij Cas gekocht. De begeleiding tijdens het aankooptraject was perfect. Cas luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons uiteindelijk een piano uit 1926. De gekochte piano had net een grote beurt gehad en een systeem om het optimale klimaat in de kast te bereiken, het resultaat was een beduidend beter klinkende piano, die maar 1x per jaar gestemd hoefde te worden. Op ons verzoek heeft Cas de hamerkoppen en de dempers vernieuwd, waarmee de geluidskwaliteit nog verder werd verbeterd. In het begin kwam Cas 2x per jaar stemmen, maar door het klimatologische systeem werd dit uiteindelijk maar 1x per jaar, waardoor de piano in topconditie is gebleven. Graag willen wij Cas Mak van harte aanbevelen!
    Egbert

    Nunspeet